Team RLSD op stap in de Hoge Kempen

Van 22 tot en met 24 november ging het werk even aan de kant en dompelden we ons onder in de prachtige regio van Nationaal Park Hoge Kempen bij onze collega’s van Regionaal Landschap Kempen en Maasland.



Delen

Vanuit RLSD hechten we belang aan verbondenheid met elkaar. Van 22 tot en met 24 november ging het werk even aan de kant en dompelden we ons onder in de prachtige regio van Nationaal Park Hoge Kempen bij onze collega’s van Regionaal Landschap Kempen en Maasland.

Op het programma: kennismaking met het mijnverleden en onderzoeksinstallatie Ecotron van Uhasselt op de voormalige mijnsite van Eisden Terhills, wandelen op de Mechelse Heide, bezoek aan planetarium Cosmodrome - Kattevennen en als afsluiter een prachtige dauwwandeling op vrijdagochtend in het Bergerven met De Wonderaar. 

© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD
© RLSD

Samen bouwen aan kwaliteitsvolle en duurzame landschappen met aandacht voor biodiversiteit, landschapszorg, klimaat, recreatie en erfgoed, daar draait het bij ons om. Meer weten over wat we voor jouw lokale bestuur kunnen betekenen? We geven je graag een overzicht.